Skoči na vsebino

Splošni pogoji

Izjava o VARSTVU osebnih PODATKOV

Upravljavec v smislu Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR):
B N M, d.o.o.
Cesta k Tamu 37
2000 Maribor, Slovenija
E-pošta: info@bnm.si
Telefon: +386 5 90 96 300

(v nadaljevanju imenovan upravljavec ali podjetje)

Veseli smo vašega obiska naše spletne strani in zanimanja za našo ponudbo. Varstvo osebnih podatkov je za nas zelo pomembno. Osebni podatki se obdelujejo v skladu z evropsko zakonodajo (Uredba (EU) 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov (v nadaljevanju: Splošna uredba)) in veljavno slovensko zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov in drugo zakonodajo, ki nam daje pravno podlago za obdelavo osebnih podatkov.

  1. ZBIRANJE IN OBDELAVA VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatek pomeni katero koli informacijo v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom kot to definira Splošna uredba.
Ob obisku naše spletne strani ne shranjujemo nobenih podatkov. Vaše osebne podatke hranimo le, če nam jih posredujete sami, npr. v kontaktnem obrazcu ali po e-pošti.
Vaših osebnih podatkov nam niste dolžni posredovati, vendar pa je lahko v posameznih primerih delovanje določenih funkcij na naših spletnih straneh odvisno od posredovanja osebnih podatkov. Če vaših osebnih podatkov ne želite posredovati, se lahko zgodi, da vam nekatere funkcije ne bodo na voljo.
Podjetje zbira in obdeluje vaše osebne podatke samo, če jih preko kontaktnega obrazca posredujete sami:

  • Če posredujete vaše osebne podatke na razdelku Zaposlitev, se vaši podatki obdelujejo za namen prijave na razpisano delovno mesto.
  • Če posredujete vaše osebne podatke z drugim namenom oziroma preko kontaktnega obrazca v razdelku Kontakt, se podatki obdelujejo samo za izpolnitev namena, zaradi katerega posredujete svoje osebne podatke.
  1. POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV TRETJIM OSEBAM

Podjetje v nobenem primeru ne bo posredovalo osebnih podatkov, pridobljenih preko naše spletne strani, tretjim nepooblaščenim osebam.

  1. VARNOSTNI UKREPI

Podjetje izvaja vse potrebne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za varovanje podatkov, ki jih obdeluje. Stremimo k temu, da naše varnostne ukrepe nenehno izboljšujemo v skladu s tehnološkim razvojem. Vaše podatke shranimo v naš informacijski sistem, ki je zaščiten s protivirusnimi programi in požarnim zidom.

  1. HRAMBA IN BRISANJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke izbrišemo, ko jih obdelamo za namen, za katerega so bili pridobljeni. V kolikor bi želeli izbris podatkov pred dokončno obdelavo, lahko na info@bnm.si pošljete preklic privolitve ali zahtevo za izbris podatkov.
Po obdelavi podatkov se podatki hranijo samo v primeru, da je to potrebno v skladu z za nas veljavnimi zakoni, odredbami ali drugimi pravnimi predpisi v EU ali po pravnih predpisih v tretjih državah, če je tam prav tako zagotovljena primerna raven varovanja podatkov.

  1. PRAVICE POSAMEZNIKOV

Kot posameznik imate pravico zahtevati pregled nad svojimi osebnimi podatki, pod določenimi pogoji pa tudi do njihovega popravka in/ali izbrisa. Poleg tega lahko uveljavljate pravico do omejitve obdelave svojih osebnih podatkov, pravico do ugovora obdelave ter pravico do prenosljivosti podatkov.
Potem, ko ste podali svojo privolitev za zbiranje osebnih podatkov, jo lahko kadar koli umaknete. Če želite umakniti svojo privolitev, se obrnite na nas preko kontaktnih podatkov, navedenih na dnu te izjave.
Če želite uveljavljati katero koli od prej navedenih pravic ali imate vprašanja v zvezi z obdelavo svojih osebnih podatkov, lahko pošlje zahtevek ali vprašanje po elektronski pošti na info@bnm.si ali z redno pošto na naslov podjetja. Dostop do posameznikovih osebnih podatkov in uveljavljene pravic je za posameznika brezplačno.

  1. PIŠKOTKI

Spletna stran podjetja deluje s pomočjo enega piškotka, ki določa, v katerem jeziku se vam prikaže spletna stran. Jezik spletne strani je odvisen od nastavitev vašega spletnega brskalnika.

  1. OBJAVA SPREMEMB

Vsaka sprememba naše Izjave o varstvu osebnih podatkov bo objavljena na spletni strani podjetja: www.bnm.si. Z uporabo spletne strani posameznik potrjuje, da je seznanjen s celotno vsebino te izjave.

Izjavo o varstvu osebnih podatkov je sprejela odgovorna oseba podjetja 15.11.2022.
Dokument