Skoči na vsebino

Kompetence

Sodelujemo pri razvoju izdelkov in z učinkovitimi pristopi razvijemo proizvodni proces od koncepta do serijske proizvodnje.

Projektno vodenje in razvoj proizvodnje

Zagotavljamo hladno preoblikovanje s stiskalnicami do 2000 ton, krivljenje ter 2D in 3D laserski razrez pločevine.

Preoblikovanje in razrez pločevine

Pločevino spajamo z uporovnim varjenjem, ročnim MIG/MAG varjenjem ter robotskim MIG/MAG varjenjem.

Sestava sklopov in karoserij
tuv-logo

Podjetje ima vzpostavljen in dokumentiran sistem vodenja kakovosti, ki ga izvaja in vzdržuje ter nenehno izboljšuje njegovo učinkovitost v skladu z zahtevami tehnične specifikacije IATF 16949.

Vse aktivnosti podjetja so usmerjena v izpolnjevanje zahtev, potreb in pričakovanj naših odjemalcev. Zato si prizadevamo za stalno izboljševanje kakovosti naših proizvodov.

Delovanje po sistemu vodenja kakovosti je primarna naloga vseh zaposlenih. Na ta način poskušamo pravočasno odkrivati napake in pomanjkljivosti v vseh procesih, s ciljem slediti filozofijo odjemalcev v avtomobilski industriji imenovano »0-napak«.

Z merljivimi cilji kakovosti zasledujemo težnjo po izboljšanju procesov, ki imajo za končni cilj dvig nivoja kakovosti na vseh področjih.

Z odgovornim ravnanjem vsak delavec vpliva na kakovost končnega proizvoda. Skupne cilje tako dosegamo z dobrim sodelovanjem, kot motivirani, angažirani in kompetentni sodelavci.